Bonastruc de Porta, 15 | 17001 - Girona (Gironès) | Tel. 972 21 55 34

L’associació d’Empresaris de la Fusta de Girona participa a l’Expo Jove 2024

Els membres de la junta de l’associació de la fusta hem aprticipat a la 18à edició de l’Expo jove, un saló de la formació i l’ocupació de les comarques gironines.

Els alumnes han pogut veure que l’ofici de fuster s’ha modernitzat molt amb el temps. Han descobert l’importància de conèixer com funcionen les màquines, els softwares i estar al corrent de tots els avenços tecnològics. AgraIm la col·laboració de l’empresa AIRMATIC, qui ens ha facilitat una màquina de control numèric (C.N.C) durant els tres dies.

No obstant això, l’ofici de fuster és encara una feina molt manual, que requereix molta creativitat i que té una gran quantitat de sortides professionals diferents com fer de dissenyador, muntador, pintor, entre d’altres.

Des de l’Associació, animem a tots els joves a orientar el seu futur cap a un ofici que realment els motivi, i nosaltres, com a professionals del sector farem tot el possible per fomentar la inserció laboral! 😍

Durant els tres dies a la fira, hem tingut el suport del professorat de l’INS Brugulat de Banyoles, l’únic institut de les comarques gironines on es pot cursar el CFGM de Fusteria i moble i el CFGS Disseny i moblament (Dual).

📌 Aquest ha estat el nostre primer any a l’Expojve, esperem tornar-hi en la següent edició amb nous tallers per ensenyar i posar en valor el nostre ofici.