Bonastruc de Porta, 15 | 17001 - Girona (Gironès) | Tel. 972 21 55 34

Proveïdors

A l’Associació Autònoma d’Empreses de la Fusta de les Comarques Gironines vetllem per les necessitats dels nostres associats. Per aquest motiu, hi ha la secció dels proveïdors on hi trobareu les empreses de serveis que donen suport a l’entitat i a les persones que en formen part, oferint uns descomptes en tot allò que pugueu necessitar en el dia a dia del vostre negoci dedicat al sector de la fusta.

Si sou una empresa interessada en oferir-nos unes condicions especials en els vostres serveis, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: fusta@foeg.cat.

Empreses col·laboradores

Solred

Accés a la targeta SOLRED que ofereix els millors descomptes a Catalunya en tots els carburants de la companyia Repsol. Email de contacte: serveis-empresa@foeg.cat

Llegir més »

Associa't

+100 empreses

· Treballem junts per potenciar l’ofici
· El representem i defensem
· Promocionem la teva empresa
· Oferim avantatges i serveis pensats per als propietaris
· Unim esforços per la competitivitat del sector

Si sou propietaris d’un negoci de la fusta, o en gestioneu un, i us voleu associar, ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres. Actualment ja som +100 socis. Entre tots nosaltres sumem un 30% de les empreses de la fusta a la província de Girona.

Adhereix-te i gaudeix de tots els serveis!

Quota mensual: en funció dels treballadors de l’empresa. (la quota inclou el llistat de serveis especificats a la nostra pàgina web).